News

null Matka-avustukset konferenssimatkoihinTaideyliopiston CERADA-tutkimuskeskus myöntää matka-avustusta konferenssimatkoihin ensisijaisesti nuorille tutkijoille (väitöksestä korkeintaan 4 vuotta) ja tohtoriopiskelijoille.

 

Matka-avustuksen ehtoja ovat:

 

 1. Konferenssimatkan tulee tapahtua vuoden 2018 aikana. Matka-avustusta ei voi siirtää, jos konferenssimatka peruuntuu tai siirtyy seuraavalle vuodelle.
 2. Hakijan konferenssissa esittelemä tutkimuspaperi, posteri tai muu esitys (esim. round table, working group, workshop, kollabotatiivinen esitys) liittyy olennaisesti taidekasvatukseen tai tutkimusperustaiseen taidealan korkea-asteen opetuksen kehittämiseen, se ei ole aiemmin esitetty ja se kytkeytyy CERADA:ssa tutkimuksen painopisteisiin (taiteen, taidekasvatuksen, tasa-arvon, sosiaalisen vastuullisuuden, hyvinvoinnin ja terveyden väliset yhteydet).
 3. Konferenssipaperista julkaistavassa proceedings -artikkelissa tai tutkimusjulkaisussa julkaistavassa artikkelissa mainitaan Taideyliopiston CERADA tutkimuksen osarahoittajana. Posterissa mainitaan CERADA tutkimuksen osarahoittajana ja posteri julkaistaan PDF-muodossa CERADA:n verkkosivuilla.
 4. Konferenssiesiintyminen ja siitä jalostetut julkaisut viedään Taideyliopiston SoleCris -järjestelmään CERADA:n tuloksena.
 5. Saadusta matka-avustuksesta tehdään selvitys kuukauden kuluessa konferenssimatkan toteutumisesta. Selvitykseen liitetään skannatut kuitit matka- ja majoituskuluista sekä konferenssimaksusta.

 

Matka-avustuksen ehdoista poikkeaminen on peruste rahoituspäätöksen purkamiselle ja matka-avustuksen takaisinperinnälle.

 

Hakeminen

Matka-avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse (marja.aho-pynttari@uniarts.fi). S-postin aihekenttään merkintä ”Matka-avustus.” Hakemus tarvittavine liitteineen on lähetettävä 20.4.2018 klo 16.00 (Suomen aikaa) mennessä.

 

Hakemuksesta tulee käydä ilmi seuraavat tiedot:

 • Hakijan nimi
 • Konferenssiesityksen abstrakti
 • Ilmoitus konferenssiin hyväksytystä esityksestä
 • Matkabudjetti (matka- ja majoituskustannukset, konferenssimaksu, päivärahat)
 • Tohtoriopiskelijalta lisäksi vastuuprofessorin puolto
 • Postdoc-tutkijalta tohtoritutkinnon myöntöpäivä.

 

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Päätös matka-avustusten saajista pyritään tekemään huhtikuun loppuun mennessä.

 

 

Helsingissä 3.4.2018

Kai Lehikoinen

Professori, CERADA-fokusalue

 

 

Lisätietoja:

Marja Aho-Pynttäri

Koordinaattori

marja.aho-pynttäri@uniarts.fi